EQ SIKERAKADÉMIA

“Nem a legerősebb és nem a legokosabb marad életben, hanem az, aki leginkább képes a változásra.” Charles Darwin

A 21. századi siker kulcsa az érzelmi intelligencia.

A 20. században széles körben elfogadott nézet volt, hogy a kiemelkedő személyes eredményekhez két tényező szükséges: szakmai hozzáértés és kemény munka.

A 21. században ezekre továbbra is szükség van, de a nagyobb verseny miatt sporthasonlattal élve ezek megléte arra elég csupán, hogy “pályára kerüljünk”, a győzelmet az fogja eldönteni, hogy kinek milyen az attitűdje, mekkora az önbizalma, hogyan kommunikál, milyen kapcsolatokat tud kiépíteni, mekkora a mentális állóképessége, és sok más olyan képesség, amik mind az érzelmi intelligencia részét képezik.

Az érzelmi intelligenciát (EI/EQ) a téma világszerte elismert szakértője, Daniel Goleman a következő 5 tényező együttes meglétében határozza meg (1) én-tudatosság / önismeret, (2) érzelmek kezelése / önkontroll, (3) önmotiváció, (4) empátia és (5) emberi kapcsolatok kezelése.

A Kerner Training programjai a fenti öt területre koncentrálva fejlesztik az érzelmi intelligenciát, hogy képes legyél a benned szunnyadó képességek teljes kibontakoztatására, megtaláld igazi önmagad és maximálisan sikeressé válj.

Read More

A siker 9 kulcsa a 21. században

Asszertív kommunikáció

Hatékonyan és önérvényesítő módon, ugyanakkor a másik fél jogait tiszteletben tartva kommunikáljunk a munkahelyen és a magánéletben egyaránt.

Önbizalom növelése

Legyünk képesek magabiztosan elvégezni mindennapi teendőinket és feladatainkat, mert ez növeli eredményességünket és gyorsítja céljaink elérését.

Gender intelligencia

Boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolat kialakítása, illetve a férfi-nő kapcsolatrendszerek gördülékeny működtetése életünk minden területén.

Személyiségtípusok

Jobban megismerni magunk és mások erősségeit / fejlesztendő területeit, így javítva az interperszonális kommunikációt életünk minden területén.

Érzelmi intelligencia

Legyünk kiválóak ennek öt részterületén: önismeret, érzelmeink teljes kontrollja, önmotiváció, empátia és jó emberi kapcsolatok kiépítése.

Élettervezés

Tökéletesen összhangban levő célokat tűzzünk ki magunk elé és ezeket tudatos stratégiákkal / akciótervvel képesek is legyünk megvalósítani.

Pozitív életszemlélet

Megszerzett ismereteinket / élettapasztalatunkat / szakmai kompetenciánkat megoldásorientált attitűddel legyünk képesek a gyakorlatba átültetni.

Időgazdálkodás

Gazdálkodjunk hatékonyan az időnkkel – munkában és magánéletben egyaránt -, hogy legyen időnk mindenre, ami céljaink eléréséhez igazán fontos.

Pénzügyi intelligencia

Ideális életszínvonalunkhoz bőségtudatunk fejlesztésével elegendőt keresni, illetve a megszerzett pénzt hatékonyan és eredményesen felhasználni.

Miben tudunk segíteni?

Mindehhez csak annyit kell tenned, hogy az alábbi gombra kattintva online kitöltöd (kb. 5-6 perc) a Life Coaching Diagnosztikát.

Szeretnéd megtudni, hogy melyik személyiségfejlesztési módszert vagy stratégiát lenne célszerű alkalmaznod a megoldáshoz? 30 perces, telefonos konzultáció Tiborral, melynek eredményeként tisztában leszel az alábbiakkal:

Pillanatnyi állapot

Hol tartasz jelen pillanatban életed egyes területein?

Célok

Hová szeretnél pontosan eljutni, mik a terveid?

Irány

Milyen irányokban – és milyen ütemezés mentén – lenne érdemes elindulnod?

Kerner Training ügyfélvélemények

Mit mondanak rólunk ügyfeleink?

Személyiségfejlesztés blog

2019.05.18.
Hadd találjam ki. Az volt az első gondolatod, hogy el kéne halasztani ennek a cikknek az elolvasását (esetleg elmenteni, becsillagozni későbbi elolvasásra), de valamilyen csoda folytán mégis belevágtál. Gratula, az...
2019.04.03.
Éreztél már olthatatlan, égő vágyat arra, hogy valami egyedülállót és különlegeset hozz létre? Ha igen, akkor biztos nem mondok újat, hogy ezt úgy hívják: álom. És hányan tudják valóra váltani...

Life Coaching - Az ideális megoldás

Az egyéni teljesítmény növelésének leghatékonyabb eszköze a 21. században... Ha szeretnéd gyorsabban elérni a céljaidat, és pozitív irányban átalakítani az életedet, akkor erre a Life Coaching az ideális megoldás. A coach segít abban, hogy arról a pontról, ahol most vagy, minél gyorsabban eljuss oda, ahol szeretnél lenni.